Sfoglia per Rivista  FOOD RESEARCH INTERNATIONAL

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 4 a 7 di 7
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Peptidome profiles and bioactivity elucidation of buffalo-milk dairy products after gastrointestinal digestion 1-gen-2018 Basilicata, Manuela Giovanna; Pepe, Giacomo; Sommella, Eduardo; Ostacolo, Carmine; Manfra, Michele; Sosto, Gennaro; Pagano, Giuseppe; Novellino, Ettore; Campiglia, Pietro
Preparation and characterization of microencapsulated phytosterols for the formulation of functional foods: Scale up from laboratory to semi-technical production 1-gen-2019 Robertatolve, ; Condelli, Nicola; Caruso, Marisa Carmela; Genovese, Francesco; DI RENZO, Giovanni Carlo; Mauriello, Gianluigi; Galgano, Fernanda
Pungency perception and liking for pasta filata cheeses in consumers from different Italian regions 1-gen-2020 Puleo, Sharon; Braghieri, Ada; Condelli, Nicola; Piasentier, Edi; Di Monaco, Rossella; Favotto, Saida; Masi, Paolo; Napolitano, Fabio
Role of biogenc amines as index of freshness in beef meat packed with different bioplymeric materials 1-gen-2009 Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; Bonadio, M; Lorusso, V; Romano, Patrizia
Mostrati risultati da 4 a 7 di 7
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile